6 Ključnih igrača Uniteda za sljedeću sezonu

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/6-kljucnih-igraca-uniteda-za-sljedecu.html[/postlink]
Nakon što je United zasluženo došao do naslova Premierlige u prošloj sezoni, ovu će sezonu ući kao favoriti.Igrači poput Hernandeza i Vidića biti će jedni od ključnih za osvajanje titule.Evo po meni 6 najvažnjih igrača upohodu na 20 naslov.
Nemanja Vidić
Kapetan, i obrambena stijena Uniteda.
Ferdinand ne postaje sve mlađi,godine ga stižu,prisutnost Vidića u obrani bilo je ključno u osvajanju naslova.
Potpisivanje Phila Jonesa Unitedova obrana postaje još snažnija, bez obzira na Ferdinandovo zdravlje Vidić će biti ključna figura obrane i sljedeće sezone.
Wayne Rooney
Wayne Rooney je imao turbulentnu godinu, ali njegova uloga u Unitedu je ostala jednako važna.
Igrajući povučenu špicu(pa nekad čak i veznog igrača) vidili smo jedno novo lice Wayna Rooneya, zajedno za Chicaritom čini jednu pravu mašinu za golove.
Kada je prošle godine imao krizu uskočio je briljantni Javier Hernandez ali Rooney će sljedeće sezone morati pružati konstantnje predstave pogotovo u velikim utakmicama protiv napadača kao što su Caroll/Suarez(Liverpool) i Torres/Drogba(Chealse).
Javier Hernandez
Njegova fantastična igra u prvoj sezona izgurala je Dimitra Berbatova iz prve postave. Njegov sjajan nos za golove i odlično utrčavanje i finiširanje privuklo je i Real Madrid.Hernandez će trebati nastaviti svoj niz golova da skine pritisak sa ostalih Unitedovih igrača.
Ashley Young
Iako se znatno osjeti poboljšanje u Nanijevoj igri, ipak nedostaje mu konstanta da bi postao X-faktor na krilu.
Kako Ji Sung Park i Valencia su često kritizirani kao previše defanzivni, moždabi Young mogao proizvesti tu iskru na krilima Uniteda i pokazti se fantastičnom kupnjom.
David De Gea
Za mene najpodcjenja pozicija u nogometu su golmani realno gledajući ni jedna ekipe ne može osvojiti ozbiljni trofej bez dobrog vratara.
Primjer toga su Arsenal i Totenham koji ne mogu pronaći dobro rješenje na golmanskoj poziciji, Ferguson to jako dobro zna upravo zato je doveo De Geu.
De Gea je mladi i neiskusan i njegovo potpisivanje može biti kocka, kako United nema rezervnu opciju na poziciji vratara ukoliko De Gea bude kiksao United se može oprostiti od trofeja.
Centralni vezni
U trenutko kada pišem ovaj članak navodno se dogovaraju zadnji detalji oko Sneijdera, no ukoliko ga United ne dovede bit će velikih problema na toj poziciji.
Paul Scholes se umirovio, Anderson ima problema sa ozljedama, Ryana Giggsa sustižu godine, Carrick još nije onaj pravi,United će morati dovesti centralnog veznog ukoliko se žele boriti za trofeje.



0 коментара:

Постави коментар