Bobi Čarlton:''Samo mali klubovi menjaju ime stadiona''

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/bobi-carlton-mali-klubovi-menjaju-ime.html[/postlink]
Legenda ''đavola'' nije impresioniran velikim sponzorskim ugovorom gradskih rivala. Kaže da samo ekipe iz nižih liga to rade. Smatra da se to sa Junajtedom neće desiti.
Nekada fantastični fudbaler Mančester Junajteda, Ser Bobi Čarlton, izjavio je kako njegov klub nikada ne bi promenio ime stadiona zarad finansijskih interesa.

Nedavno je Mančester Siti postigao dogovor sa velikom kompanijom da dojučerašnji Istlends, dobije ime po njoj - ''Itihad'' stadion, za šta će ''građani'' dobiti čak 400 miliona funti. Iz medija je izašla informacija i da Liverpul planira menjanje imena ''Enfilda'', ali čak i selidbu.

Upitan da li bi Junajted postigao sličn dogovor, Čarlton kaže.

''Ne, mislim da se to sa nama nika ne bi desilo. Ne znam šta se dešava u Sitiju i Liverpulu. Kada klubovima iz nižih liga fali novac, oni obično menjaju ime stadiona'', rekao je on i dodao.

''Ali kada veliki timove treba da prigrabe veliki novac, treba dobro da razmisle. Želim im sreću, ali naglasiću da naša politika nije menjanje imena Old Traforda, to je isuviše važno za nas'', zaključio je Čarlton.

0 коментара:

Постави коментар