Fergie: Barca je dobila rat za Sancheza, ali ostaje mi Modrić

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/fergie-barca-je-dobila-rat-za-sancheza.html[/postlink]
Alex Ferguson sigurno će još kupovati ovoga ljeta, tvrdi Daily Mail. Nakon što je gotovo sigurno ostao bez Sancheza, sir Alex će se okrenuti Modriću i Sneijderu.

Manchester United odmah je nakon finala Lige prvaka krenuo u obnavljanje momčadi. Sir Alex Ferguson dao je popis igrača koje bi volio vidjeti na Old Traffordu, a njegovi 'trgovci' krenuli su akciju. I prije no što su se drugi klubovi uopće snašli i razmislili o pojačanjima iskusni Škot osigurao si je tri vrlo dobra igrača, Davida de Geu na golu, Ashleya Younga na krilu te Phila Jonesa za obranu.

Potrošili su oko 56 milijuna eura, no najveće pojačanje očito se čuva za kraj. Najveća želja bio je Alexis Sanchez, a inače štedljivi Škot bio je spreman iskrcati rekordnih 40 milijuna za vjerojatno najtraženijeg igrača ovog prijelaznog roka. No tu ga je prestigla Barcelona i Fergi je, čini se, odustao od Čileanca.

No izvor Daily Maila blizak klubu s Old Trafforda tvrdi kako je taj poraz u ratu s Barcom za Čileanca samo još više motivirao Fergusona da u United dovede veliko ime. A to će sigurno biti jedan od dvojice koji su se spominjali kao mogući nasljednici Paula Scholesa, Luka Modrić i Wesley Sneijder.

Daily Mail tako donosi članak s naslovom: 'Fergie: Barca me pobijedila u borbi za Sancheza, no ostaju mi Modrić i Sneijder'. Iako nigdje u tekstu nema Fergusonove izjave, čini se da je autor prilično siguran u Alexove želje te da jako dobro poznaje situacije na Old Traffordu kad može s takvom sigurnošću tvrditi da Škot nije odustao od Luke i Wesleya. 


Izvor: nogometni-magazin.com

0 коментара:

Постави коментар