Man United otvorio kasicu prasicu za Nasrija

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/man-united-otvorio-kasicu-prasicu-za.html[/postlink]



Arsenal je suočen s napadima klubova koji mu žele preoteti prve zvezde. Cesc Fabregas je korak do Barcelone, a Manchester United je, prema novim informacijama, blizu dovođenja Samira Nasrija.

Kako pišu engleski mediji, trener 'crvenih đavola' Alex Ferguson je zavukao ruku u blagajnu i spreman je ponuditi 20 miliona funti za Samira Nasrija. 


To je iznos koji bi mogao zadovoljiti apetite 'topdžija', jer francuski reprezentativac okleva s potpisivanjem novog ugovora, a stari mu ističe na kraju sezone, kada bi mogao otići bez odštete.

Arsenal je ponudio Nasriju 90 hiljada funti nedeljno za produženje saradnje na pet godina, ali Man United ga mami iznosom od 110 hiljada funti. 


Tamošnji novinari pišu i da je Man United spreman podignuti ponudu na čak 25 miliona funti, što je dvostruko od onoga koliko je Arsenal platio Marseilleu 2008.

No tu priča ne završava, jer Francuza gleda i Manchester City. Trenutačno nije prioritet, ali ako 'građanima' propadnu neki transferi, tada bi se okrenuli prema veznjaku Arsenala te mu ponudili tjednu plaću od čak 180 tisuća funti, kojoj nitko ne može parirati. 


Autor: nogometni-magazin.com

0 коментара:

Постави коментар