Nasri moze ici?

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/nasri-moze-ici.html[/postlink]
Prema Daily Mailu,Wenger je jutros dao svoj blagoslov Samiru Nasriju da moze da napusti klub nakon sto je ovaj ponovno odbio potpisati novi ugovor...
Nasri moze ici,ali mora sacekati dok se ne nadje njegova odgovarajuca zamjena.Ova vijest ce biti kao muzika za usi Sir Alex Fergusona koji 'ganja' Nasrija vec nekoliko mjeseci.

24-godinsjak je ponovno odbio potpisati novi ugovor sa sedmicnom placom od £90,000 te je donio Arsenalovim navijacima pravu frustaciju,posebno zbog toga sto bi i Cesc Fabregas trebao otici iz kluba ovo ljeto a njegova destinacija ce najvjerovatnije biti Barcelona.

Bez obzira sto je Nasri imao malo losiji finis sezone ipak je uspio da postigne 15 golova u 45 nastupa za Arsenal u svim takmicenjima.

Arsenal je bio povezivan sa mnogim igracima koji mi moglo biti moguca zamjena za Nasrija a medju njima su Juan Mata iz Valencie koji bi ih kostao £18 m sto bi znacilo da bi klub probio svoj transferni rekord.Andey Arshavin je placen £17 m sto je i ujedno njihovo najskuplje pojacanje ikada.

Takodjer,Alex Oxlade-Chamberlain je veoma blizu prelaska u redove 'Topdzija' i ima samo 17 godina ali sjajno bi se uklopio u momcad Arsenala,posebice jer su tu uglavnom mladi igraci.

Autor:m
anchesterutdfc.blogger.ba

0 коментара:

Постави коментар