New England 1-4 Man Utd

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/new-england-1-4-man-utd.html[/postlink]
Posle prvog meča na turneji možemo samo da kažemo: "Bravo United!" Tokom prvog poluvremena (0-0)postojala je velika mogućnost da zaspim koliko je bilo zanimljivo. United je svoje pravo lice pokzao u drugom poluvremenu, kada su igrači koji su ušli sa klupe pokazali svoje pravo lice, pogotovao Kiko Macheda. United je ekspresno postigao 4 gola i završio posao veoma brzo.



United je bio bolji kroz čitavu utamicu, pa čak i tokom očajnog prvog poluvremena Dimitar Berbatov je posle sjane akcije i asistencije Fabia, propustio priliku da Unitedu donese vođstvo - Matt Reis je odlično reagovao i zaustavio udarac. I Ronney je imao odličnu priliku, ali je jedan igrač New Englanda skinuo loptu sa gol linije. Najači utisak u prvom poluvremenu je ipak ostavio mali prekid zbog toga što su se igrači žalili na lopte.

U 50om minutu Owen postiže prvi pogodak za United na turneiji, nakon 3 minuta u strelce se po prvi put upisuje Kiko Macheda (0-2). Nakon slobodnog udarca i odbitka, New England smaljuje rezultat na 1-2.
Stelac i trećeg gola je bio fenomenalno Kiko Macheda. Nakon akcije Giggs i Obertana, četvrti pogodak postiže Ji-Sung Park. Igrao se 80ti minut.

Sinoć se u sasatavu našao i Ashley Young, dok De Gee i Jonesa nije bilo.

Autor: nb97 (http://manunitedserbiaandbalkan.blogspot.com/)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fudbaleri Mančester Junajteda uspešno su započeli pripreme za novu sezonu, pošto su pobedili ekipu Nju Ingland Revolušna rezultatom 4:1.
Posle prvog poluvremena koje je bilo za zaborav, Junajted je u drugo ušao furiozno i sa četiri gola u samo 11 minuta uspeo da obezbedi pobedu za početak nove turneje Junajteda po Sjedinjenim Državama.
Iako u prvom poluvremenu tim sa 'Old Traforda' nije stvorio mnogo prilika, dve šanse su ipak vredne pomena. Glavne uloge u njima imali su prvo Runi pa zatim i Berbatov, a samo zahvaljujući odličnim refleksnim odbranama golmana Mat Risa spašen je gol domaćina.
Ipak, prvi gol na meču došao je tek u 50. minutu utakmice. Čovek koji je ušao u igru na poluvremenu, Majkl Oven, postigao je pogodak kada je primio sjajan pas Kerika i matirao golmana gostiju. Tri minuta kasnije, još jedna izmena Ser Aleksa, Federiko Makeda, je postigao gol. Bila je to lepa akcija Nanija i Kerika, a još bolja završnica mladog Italijana.
Svoj drugi gol na meču, a Junajtedov treći Makeda je postigao u 61. minutu kada je posle Rafaelovog centaršuta pored mnogo igrača u šesnaestercu uspeo da svojom slabijom nogom pošalje loptu u suprotan ugao gola ekipe iz Amerike.
Od tog trenutka ekipa Nju Ingland Revolušna, predvođena bivšim igračem Liverpula Stivom Nikolom sa klupe, se trgla i uspela da smanji rezultat. Beni Feilhaber je izveo slobodan udarac sa 20ak metara, lopta je pogodila njegovog saigrača u šesnaestercu Junajteda i odbila se u nebranjeni deo mreže Andersa Lindegarda koji je ostao na pogrešnoj nozi.
Međutim, Junajted nije dozvolio više opuštanja i definitivno gol utakmice došao je u 80. minutu. Bila je to prelepa akcija Obertana, Gigsa i Parka u šesnaestercu domaćina i Koreanac je bio siguran egzekutor. 51,223 navijača na 'Žilet stadionu' mogla su samo da aplaudiraju superiornosti Junajteda u ovoj situaciji.
Ipak, ne i Ser Aleks. On je sigurno želeo mnogo bolji start svojih igrača u prvom poluvremenu. Međutim, mora se uzeti u obzir da je ovo tek prva utakmica 'Crvenih Đavola' od finala Lige Šampiona i da su noge igrača 'još uvek teške'. Ali, bilo je i dosta pozitivnih stvari na utakmici. Junajted je izgledao veoma ukomponovano, a Ešli Jang je debitovao u crvenom dresu solidnom partijom. I ono što je najvažnije - nije bilo povreda.
Junajtedova turneja 2011. godine je počela, i otvorena je pobedom. Sledeći meč tim iz Mančestera će odigrati 20. Jula protiv Sijetl Sandersa.

Junajted: Lindegaard; Rafael, Vidić (Ferdinand 46'), Evans, Fabio; Nani (Gigs 67'), Kerik (Park 75'), Anderson (Dijuf 75'), Jang (Obertan 67'); Runi (Oven 46'), Berbatov (Makeda 46').
Neiskorišćene izmene: Sem Džonston, Amos, Evra.
Stadion: Žilet Stadion; Poseta: 51,523
manutd.rs

0 коментара:

Постави коментар