Predstavljen novi gostujući dres

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/predstavljen-novi-gostujuci-dres.html[/postlink]

Mančester Junajted je danas predstavio novi gostujući dres za sezonu 2011/2012.
Dres je sastavljen od upečatljivo plave boje sa crnim prugama. Plava boja potiče od dresova nošenih u nekim od najpoznatijih pobeda kluba, uključujući finale FA Kupa 1948. i finale Lige šampiona 1968. godine.
Kraljevsko plava boja na dresu je ispresecana sa nekoliko krugova sastavljenih od tamno plavih i crnih pruga. Postoji tačno 11 pruga na svakom obruču što predstavlja 11 igrača Junajtedovog tima.
Dizajn nove gostujuće opreme modeliran je po uzoru na jedan od prethodnih Junajtedovih gostujućih dresova koji se sastojao od crvenih i belih obruča nošenim između 1932. i 1939. godine. Takođe, ovaj dizajn kratko je bio usvojen kao domaći dres Junajteda u zadnja dva meseca sezone 1933/1934.
Što se tiče šortsa, on je potpuno crn s tim što sa zadnje strane takođe kao i na dresu postoji obruč sastavljen od 11 pruga tamno plave i crne boje. Čarape su isto crne sa izvezenim belim đavolom pozadi čarape i trakom na vrhu obojena kraljevsko plavom bojom.
Novi gostujući dres napravljen je pomoću najnovije tehnologije izrade i po prvi put istom metodom napravljeni su i dresovi i šortsevi. Svaki komplet biće izrađen od recikliranog poliestera, tačnije od 13 
prerađenih plastičnih flaša, kao deo programa koji smanjuje potrošnju energije do 30 odsto.
www.manutd.rs

0 коментара:

Постави коментар