Rene Meulensteen: Fergi mora dovesti Sneijdera!

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/rene-meulensteen-fergi-mora-dovesti.html[/postlink]
Sir Alex Fergusonu je receno da dovede Wesleya Sneijdera iz Intera od strane njegove desne ruke,Rene Meulensteena...
Premier ligaski prvaci su ocajni u potrazi za odgovarajucu zamjenu za Paula Scholesa nakon sto je ovaj otisao u penziju na kraju sezone.I Wesley Sneijder bi bio odgovarajuca zamjena prema Reneu.

"Wesley bi se savrseno prilagodio ovdje.On bi bio idealan za nas kada bi dosao,jer je jedan od najboljih veznih igraca svijeta.Ne kazem to zato sto je Holandjanin.U Manchesteru sam vec neko vrijeme i znam sve dolaske i odlaske iz tima i znam da bio bio savrsen za nas.

"Novi Paul Scholes ne postoji,bas kao sto ne postoji novi Roy Keane,ali ne mogu da mislim niti na jednog drugog igraca koji bi bio odlican za nas osim Sneijdera.

"Sneijder nije igrac koji trci puno,ali ima savrsen pregled igre.On razgradjuje igru i moze 'podvaliti' loptu gdje god on zeli.Po meni uklopio bio bi se idealno uz Rooneya,Hernandeza,Parka,Younga,Nania,Valencije i Giggsa.Plus,Wesley ima iskustvo igranja u velikim utamicama.

"Ne znam bas puno o njegovoj buducnosti,evo sada mu je dozvoljeno da ode iz kluba i mi moze platiti sumu koju traze za njega.Zato,samo cu reci Fergusonu da mora dovesti Snedijera.

Autor:
manchesterutdfc.blogger.ba

0 коментара:

Постави коментар