Runi uzbuđen zbog promena

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/runi-uzbuen-zbog-promena.html[/postlink]

Vejn Runi priznaje da su nagle promene u klubu, preciznije u igračkom kadru, ostavile poseban utisak na njega, a posebno odlazak Džona O'Šeja i Vesa Brauna u Sanderlend.
Govoreći za MUTV, napadač Mančester Junajteda kaže da u potpunosti razume odlazak Džona i Vesa u Sanderlend, ali i penzionisanje van der Sara, Nevila i Skolsa:
"Svima je žao što su ovi igrači otišli. Ali moram priznati da je uzbudljivo to što ima nekoliko novih lica u klubu. Želim da vidim kako će se "novajlije" ponašati na treningu i utakmicama. Nažalost, ostali smo bez nekih velikih igrača i veoma dobrih prijatelja."
"Tužno je to, ali razumem Džona i Vesa, oni se i nisu baš naigrali prošle sezone, a ovo im je poslednja šansa da uživaju u prvotimskom fudbalu. Svi ovi igrači su tu godinama, tačnije celu moju karijeru i svi su bili dobri prema meni." kaže Runi, koji je potom priznao da jedva čeka duel sa Sanderlendom 5. novembra na Stadionu svetlosti:
"Da budem iskren, jedva čekam taj meč. Uvek je lepo igrati protiv bivših saigrača, nadam se da će se pomučiti kada me budu čuvali."

0 коментара:

Постави коментар