Snajder ''đavo'' od sledeće nedelje?

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/snajder-od-sledece-nedelje.html[/postlink]
Junajted bi već iduće nedelje mogao da dovede holandskog plejmejkera. Čeka se odobrenje čelnika ''neroazura''.
Engleski mediji preneli su informaciju da će se sastanak oko prelaska Veslija Snajdera iz Intera u Mančester Junajted održati predstojećeg utorka.


Sastaće se bord direktra milanskog velikana i odlučiti da li je zgodan trenutak da puste jednog od najboljih igrača ekipe.


Šef stručnog štaba Intea, Đanpjero Gasperini nije zabrinut eventualnim odlaskom motorom ekipe, ali želi zamenu.


''Probaću da ne budem zabrinut oko Snajdera. On je jedan od najboljih igrača u Evropi i uveren sam da ćemo naći novog igrača ukoliko ode'', rekao je Gasperini.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ako je suditi po pisanju britanske štampe u nedelju, 10. jula, u grad Mančester stižu dva sjajna fudbalera: Junajted pojačava svoje redove zvezdom holandske reprezentacije i igračem Intera Veslijem Snajderom, a gradski rival šampiona Premijer lige, Siti, dovodi Serhija Aguera, napadača argentinske reprezentacije i madridskog Atletika.

Junajted bi trebalo da plati 35 miliona funti, odnosno nešto manje od 40 miliona evra za Snajdera, dok će "građani" uložiti 40 miliona funti u transfer Aguera.

Holanđanin bi na "Old Trafordu" imao ista primanja kao u Interu, gde zarađuje nešto više od 191.000 evra nedeljno, naravno ako Snajder odustane od svog zahteva da mesečno dobija milion funti, što je poslednji kamen spoticanja u pregovorima. Kako ističu izvori nedeljnog izdanja "Mejla", predgovori su u poodmakloj fazi, a u Junajtedu ne žele da previše štede novac, što su ovog leta i dokazali uloživši 55 miliona funti u dovođenje golmana Davida de Gee, defanzivca Fila Džonsa i krilo Ešlija Janga.

I dok se u Junajtedu nadmeću sa ponudom koju je Snajderu poslala Malaga, koju finansira Šeik Al Tani iz katarske kraljevske porodice, u Sitiju su, prema istom izvoru, uspeli da spuste cenu za Aguera sa 50 na 40 miliona funti, a sve bi trebalo da se okonča u sedmici koja sledi.

0 коментара:

Постави коментар