Venger: Glavni zadatak je da zadržim igrače, a hoću i dva vrhunska pojačanja

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/venger-glavni-zadatak-je-da-zadrzim.html[/postlink]

Mnogi očekuju da će Arsenal ovog leta napraviti presedan i početi da troši milione na pojačanja, zbog čega Arsen Venger kaže da očekuje dvojicu igrača vrhunskog kvaliteta.
Pregovori se vode sa Boltonom oko Gerija Kejhila (18 miliona evra) i sa Valensijom oko Huana Mate (22 miliona evra), svi čekaju da stigne Žervinjo (oko deset miliona), a priča se i o Emilijanu Vivijanu i Karimu Benzemi (33 miliona).

"Bili smo nekoliko puta blizu trofeja. Bez obzira na razočaravajući kraj prošle sezone, moram da kažem da smo bili veoma, veoma blizu. Nadam se da će to isprovocirati reakciju mojih igrača. Želimo da se vratimo i da konačno uspemo. Moj zadatak je prvo da ne izgubim igrače, a zatim i da dovedem nove kako bismo bili jači. Očekujem jednog ili dvojicu igrača vrhunske klase", rekao je Venger.

Venger zna da će teži zadatak će biti zadržavanje zvezda, a prvi korak je novi ugovor za nemirnog Samira Nasrija. Francuz bi trebalo da za novih pet godina saradnje sa Arsenalom dobije nedeljnu platu od 110.000 funti.

Što se Fabregasa tiče, Arsenal ne odustaje od cene od 40 miliona, a Barselona je navodno pristala da poveća ponudu na 35 miliona. Ipak, to nije dovoljno.

0 коментара:

Постави коментар