Vidić:''Nemamo kompleks od Barselone!''

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/vidic-kompleks-od-barselone.html[/postlink]
Srpski štoper veruje da će je već srušena barijera napravljena u prošlosezonskom finalu LŠ. Kaže da nema problem sa Kataloncima, gleda samo u svoje dvorište i zadovoljan je učinjenim tokom poslednjih nekoliko godina.
Nemanja Vidić, smatra da je Mančester Junajted itekako uspešan klub, bez obzira što je krajem prošle sezone izgubljen najvažniji trofej u Ligi šampiona.

Ekipa koja osvoji 4 od 5 Premijerliga, ne može da bude loša?

''Ne znam zašto se stalno postavlja pitanje igračima Junajteda kako ćemo srušiti tu barijeru. Kao što sam rekao, ovaj tim je uspešan. Radimo dobre stvari. Nemamo problem sa igračima Barselone. Poštujemo ih, ali nismo uplašeni da igramo protiv njih'', rekao je Vidić.

Sada je nova sezona na pomolu, stare uspomene se ''zakopavaju''.

''Barsa je tada bila bolja od nas, mi nismo mogli više, ali sada je nova sezona. Moramo to da zaboravimo, da izvučemo neke pouke iz te utakmice i da budemo bolji'', smatra on.

Ko je zamena za Skolsa?

''Imamo mnogo igrača na toj poziciji. Imamo Andersona, Flečera, Gigsa, pa i Kleverli može tu da igra. Važno je da imamo nove igrače koji bi doneli energiju i  bolju konkurenciju. U ovoj ekipi je konkurencija zaista zdrava'', kaže srpski reprezentativac.

Šta je sa Mančester Sitijem?

''Moramo da zapamtimo da smo u poslednjih pet godina osvojili četiri titule i igrali smo u tri finala Lige šampiona. Jasno je da Siti ima novca za nove igrače, ali mi moramo da se okrenemo sebi. Treba da gledamo šta se dešava kod nas, a ne kod naših komšija. Verujem da imamo igrače koji će im se dobro suprostaviti'', zaključuje pouzdani defanzivac.

0 коментара:

Постави коментар