Vil Kin - Nadolazeća zvezda

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/vil-kin-nadolazeca-zvezda.html[/postlink]
Volim Roj Kina.Njegov stav i način na koji igra zaradio mu je mesto ne samo u mom ,već i u milion drugi navijačkih srca Manhčesterovih fanova, a izgleda da se tradicija nastavlja i da ćemo imati još dva nova Kina.

Rođeni u Stokportu braća blizanci Vil i Majkl Kin su došli u klub prošle godne u martu i dok je Majklov napredak manje primetan, Vil svakim danom sve više napreduje.

Iako se borio na početku sezone za mesto u ekipi Junajtedove akademije ,brzo je pokazao svoj veliki potencijal i postao veoma bitan igrač.Postigao je het trik protiv akademije Mančester Sitija i prekinuo neugodan niz poraza (u poslednjih 8 utakmica,6 puta je bio bolji Siti).Posle toga ponovo je pogađao protiv Boltona,a nakon toga i protiv Liverpula.

Lakoća sa kojom je igrao je neverovatna i oni koji ga gledaju kažu kako dosta podseća na stil igre sa dvojicom bivših igrača Junajteda, Ole Gunar Solskjerom i Tedijem Šeringemom. Njegovih 11 golova u sezoni su ga uvrstili u sigurnih 11 u akademiji,ali nije uspeo da impresionira i selektora Norveške reprezentacije.

Njegova uloga u igri je da bude "drugi napadač" te da povezuje sredinu i napad kao i da razigrava ekipu.Ima odličnu viziju igre, a mnogi ga hvale i za strpljenje u igri.

Potpisao je profesionalni ugovor sa klubom u januaru ove godine i sa samo 17 godina ima svetlu budućnost 

pred sobom. Ako bude igrao kao prošle sezone mogli bi ga viditi u prvom timu veoma uskoro.


www.manutd.rs
http://manunitedserbiaandbalkan.blogspot.com/

0 коментара:

Постави коментар