Hazard razočarao pola Evrope: Mogu još mnogo da uradim u dresu Lila

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/hazard-razocarao-pola-evrope-mogu-jos.html[/postlink]
Belgijanac Eden Hazard, zvanično najbolji fudbaler minulog šampionata Francuske, želja je brojnih evropskih klubova, ali je on svojom poslednjom izjavom najavio da bi i u nastavku karijere mogao da nosi dres Lila.
"U ovom trenutku ostajem igrač Lila. Pričao sam sa trenerom i znam šta imam u ovom klubu. Takođe znam da sa Lilom mogu da ostvarim još mnogo, mnogo toga. U ekipi vlada sjajna atmosfera i okružen sam stvarno dobrim saigračima", rekao je ovaj 20-godišnjak koji pleni atraktivnim fudbalskim potezima.

Hazard je na temu svog prelaska u neki drugi klub govorio posle remija sa Bordoom (1:1) u kome je bio strelac za Lil, a njegov stav će po svoj prilici razočarati pristalice Bajerna, Intera, Pari Sen Žermena i Reala, klubova koji su bili "viđeni" kao sledeći u njegovoj karijeri.

I predsednik francuskog šampiona, Mišel Sejdu, tvrdi da će Eden Hazard po svoj prilici ostati u Lilu i u sezoni 2011/2012.

"Rekao sam već, ali ću ponoviti: mi želimo da Eden ostane sa nama i sledeće sezone, a to ćemo i uraditi. Njegovo napuštanje kluba samo su glasine", tvrdi Sejdu.

0 коментара:

Постави коментар