Van der Sar postuje rivale

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/van-der-sar-postuje-rivale.html[/postlink]
Edwin Van der Sar vjeruje da ce se United morati vraski namuciti kako bi sledece sezone jos jednom osvojio Premier ligu,ali Holandjanin jos uvijek ocekuje da 'Djavoli' osvoje 20 titulu bez njega...
Penzionisani golman vjeruje da ce Chelsea i Manchester City biti glavni rivali Unitedu za osvajanje Premier lige ali za Arsenal vjeruje da od njih nece biti prevelike opasnosti jer ce im sigurno otici Cesc Fabregas i Samir Nasri,dok za Liverpool ima drugacije misljenje,zbog toga sto im je Kenny Daglish trener te da bi sa njim mogli biti prava opasnost.

"Chelsea ce biti ponovno glavna opasnost,uvijek budu,"rekao je u interviju za ESPN Star i Asia One. "Mozda Manchester City,ali mogli bi imati problema ako im ode Carlos Tevez.

"Osvojili su FA Cup prosle sezone,zeliti ce sledece nesto vise.Liverpool je veoma motiviran da osvoji ligu.Veoma puno ce se truditi da nas stignu po broju titula,ali iskreno mislim da se to nece dogoditi.

"Arsenal u ovom trenutku je malo losiji od ostalih,nije stabilan,neki od najvaznijih igraca ce im otici.Vidim da imaju problema na nekim pozicijama i cine sve da te igrace zadrze."

Van der Sar ocekuje od Sir Alex Ferguson da osvoji jos jednu titulu.

"Sreca pa imamo u Unitedu tako dobrog menadzera,i dobre igrace koji su osvojili vec sve.Nadam se da sledece sezone mogu ponovno to isto uciniti.Chicharito je bio odlican ista stvar je i sa blizancima(Fabio i Rafael).Sjecam se utakmice kada su obojica igrali zajedno protiv Arsenala.Igrali su na krilima i Fabio je postigao pogotak na asistenciju svog brata Rafaela.Oni su nevjerovatno talentovani i nadam se da ce nastaviti raditi kao sto sada rade."

Autor:
manchesterutdfc.blogger.ba

0 коментара:

Постави коментар