Kerik: "Zamenićemo Skolsa"

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/kerik-skolsa.html[/postlink]
Majkl Kerik je pozvao svoje saigrače da zajedničkim snagama i kolektivom dopune prazninu nastalu odlaskom Pola Skolsa u penziju.



Vezista Engleske reprezentacije veruje da u klubu već postoje igrači koji mogu da pruže mnogo, ali kako on kaže, važno je da svi kolektivno popune nedostatke:
"Izgubiti igrača kao što je Pol je veliki gubitak, on je mnogo značio timu. Pol je bio igrač svetske klase, zato će biti teško zameniti ga, ali ne i neostvarivo. Iste stvari smo radili i u prošlosti, kao što je npr. odlazak Kristijana Ronalda. Ljudi su mislili da se nikad nećemo oporaviti, ali se uvek nađu igrači koji će da preuzmu odgovornost na sebe i pruže svoj maksimum. Možda Ronalda nije zamenio jedan igrač, ali kolektivnim radom nedostatak Ronalda je sveden na minimum." izjavio je Majkl.
Osim penzionisanja Pola Skolsa, Junajted je ostao bez igrača kao što su Edvin van der Sar i Geri Nevil, a tu su i Džon O'Šej i Ves Braun koji su prešli u Sanderlend. Ipak, u klub su stigli David de Hea, Ešli Jang i Fil Džons:


"Ceo tim oseća se sigurno. Menadžer je pojačao ekipu u pravo vreme, svi u klubu mu veruju i svi su sigurni da će titula i sledeće godine završiti na Old Trafordu." završio je Kerik.

0 коментара:

Постави коментар