Mirror: U ponedjeljak odluka o Nasriju

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/mirror-u-ponedjeljak-odluka-o-nasriju.html[/postlink]
Odluka o budućnosti Arsenalovog ponajboljeg nogometaša Samira Nasrija (24) bit će donijeta u ponedjeljak, piše engleski dnevnik The Mirror...

Nasri je ugovorom za Arsenal vezan još godinu dana, ali spreman je napustiti redove "topnika" ne dobije li garancije da će se sljedeće godine boriti kako za premierligaški tako i naslov u Ligi prvaka.

Navodi se tako da će Nasri stići u London na razgovor s menadžerom Arsenala Arseneom Wengerom i tako privremeno prekinuti svoj odmor koji provodi u Las Vegasu. Wenger će imati težak posao uvjeriti Nasrija u ostanak, posebice ako se realiziraju transferi Cesca Fabregasa u Barcelonu i Gaëla Clichyja u Manchester City.

Za Nasrijem su interes pokazali najbolji premierligaški klubovi poput Manchester Uniteda, Manchester Cityja i Chelseaja, a razvoj situacije prati i Milan.

Ipak, Wenger vjeruje da će nagovoriti francuskog veznjaka na produljenje suradnje i potpisivanje novog ugovora koji bi mu donio zaradu od 90.000 funti tjedno. Pojačanja koja će vrlo vjerojatno "sletjeti" na Emirates ovog ljeta su napadač Lillea Gervinho i branič Boltona Gary Cahill, dok se kao potencijalni transferi spominju oni Španjolca Juana Mate i Argentinca Rickyja Alvareza. 

Autor: nogometni-magazin.com

0 коментара:

Постави коментар