Solskjaer: "Bila bi mi čast da preuzmem Junajted"

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/solskjaer-bi-mi-cast-da-preuzmem.html[/postlink]
Legenda Mančester Junajteda, Ole Gunar Solskjer priznaje da bi voleo da postane menadžer Mančester Junajteda, jednog dana.
Solskjer je ostao u srcima navijača 1999. godine kada je u nadoknadi vremena na Kamp Nouu doneo titulu prvaka Evrope Mančester Junajtedu, pobednosnim golom protiv Bajerna i već punu deceniju, Norvežanin je miljenik navijača. Kako Solskjer tvrdi, spreman je i za menadžerski posao:
"Bilo kojeg igrača Junajteda da pitate da li u bilo kojem dobu svog života želi da vodi Mančester sa klupe, svaki bi rekao da želi, jer je to najbolje mesto na kojem možete biti. Ali, da bi stigli dotle, treba vam 15-20 godina iskustva, naravno da bih voleo da vodim klub poput Mančester Junajteda, za mene bi to bila velika čast." rekao je Ole Gunar Solskjer koji je karijeru okončao 2007. godine zbog brojnih povreda.
Sigurno je da bi fanovi dočekali "Ubicu dečijeg lica" sa ovacijama, ali bi eventualni neuspeh mogao da bude velika i jedina mrlja u fudbalu, velike sportske ličnosti kao što je Ole.

0 коментара:

Постави коментар