Počele pripreme

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/pocele-pripreme.html[/postlink]

Trening centar Karington juče ujutru je opet bio popunjen, a razlog je početak priprema za predstojeću sezonu 2011/12.
Fudbaleri su se vratili sa odmora i sve je spremno za početak priprema. Ser Aleks Ferguson je na prozivci imao veći deo ekipe, tačnije falili su igrači koji su dobili produženi odmor zbog obaveza u reprezentaciji, dok je Antonio Valensija u Argentini gde nastupa na Kopa Amerika sa svojim nacionalnim timom.
Spisak fudbalera će biti veći iz dana u dan, a u Karingtonu će provesti nedelju dana, a potom će u ponedeljak 11. jula poleteti za Sjedinjene Američke Države gde će za tri nedelje odigrati pet utakmica. Tu su uključene utakmice protiv Nju Ingland Revolušna, Sijetl Saundersa, potom se putuje u Čikago gde će Junajted odmeriti snage sa istoimenim klubom i za kraj su ostavljene dve najzanimljivije utakmice, prva je Ol-Stars ekipa MLS lige, a poslednja će biti utakmica protiv Barselone.
Do kraja jula, ekipa Aleksa Fergusona bi već trebala da bude zavidno spremna za početak sezone, a onda sledi oproštajna utakmica Pola Skolsa 5. avgusta, zatim sledi otvoreni trening na Old Trafordu dan kasnije i za Mančester Junajted sezona počinje 7. avgusta kada će u okviru Komjuniti Šilda igrati protiv gradskog rivala Mančester Sitija za prvi trofej u sezoni.


Izvor : manutd.rs

0 коментара:

Постави коментар