Skols: "Neambiciozni Arsenal"

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/skols-arsenal.html[/postlink]

Šest nedelja pred početak Premier lige, Pol Skols je izbacio Arsenal iz trke za titulu nazvavši ovaj klub neambicioznim.
Skols, koji se nedavno penzionisao će poslednji trening i utakmicu odraditi 5. avgusta kada će se Mančester Junajted na Američkoj turneji sastati sa ekipom Nju Jork Red Bulsa. Pol ipak kaže da još uvek nije vreme da se priča o početku turneje, pa je potom od njega zatraženo da kaže nešto o Premier ligi i možda najuzbudljivijoj trci za titulu ikada:
"Mislim da Arsenal nema šanse. Možda igraju najlepši fudbal, ali to vam neće uvek obezbediti pobedu. Nije mi jasno kako neko može da kaže da su oni najbolji engleski tim. Dok oni igraju takav fudbal mi pobeđujemo i osvajamo trofeje, " kaže Skolsi i dodaje:
"Na momente zaista pružaju vrhunske preformanse, ali koja je svrha toga kada ništa ne osvajaju? I ne samo to, klub je potpuno neambiciozan i sada su se doveli u takvu situaciju da nakon Klišija ostanu i bez zvezda poput Fabregasa i Nasrija. Mislim da naš menadžer nikad ne bi dozvolio da šest godina ostanemo bez trofeja." rekao je Skols kojeg su potom upitali da li bi voleo da Samir Nasri pojača klub sa Old Traforda, na šta je on kratko rekao: "Nadam se da će se to dogoditi."


Izvor : manutd.rs

0 коментара:

Постави коментар