Ashley Young: "Partnerstvo sa Rooneyem u klubu će donijeti korist i reprezentaciji"

[postlink]https://topicsmagazine.blogspot.com/2011/09/ashley-young-sa-rooneyem-u-klubu-ce.html[/postlink]
Engleski reprezentativac Ashley Young vjeruje kako će se njegovo ionako dobro partnerstvo u napadu engleske reprezentacije sa Wayneom Rooneyem dodatno poboljšati sada kada obojica igraju u istom klubu, Manchester Unitedu. 

Obojica igrača su na pravi način otvorili novu sezonu i na klupskom i na reprezentativnom planu. Rooney je bio dvostruki strijelac u petak u utakmici protiv Bugarske, dok je Young bio strijelac jedinog gola u susretu protiv Walesa. "Može mi biti samo od koristi igrati protiv tako velikog talenta kakav je Rooney. On je sjajan od samog početka sezone. Osjećam da ako nastavimo igrati dobro zajedno na klupskom planu, to možemo prenijeti i u reprezentaciju." rekao je Young.


Bivši igrač Aston Ville je priznao kako se nikada nije osjećao bolje nego sada kada je od dolaska u United pokazao odličnu formu.


"Uvijek sa samopouzdanjem izlazim na teren, a sada ga imam još više. Uživam u tome kako se stvari razvijaju u ovom trenutku. Sve ide jako dobro za mene i nadam se da će se tako nastaviti." dodao je Young. 

0 коментара:

Постави коментар