Fergi vjerujemo u tebe!

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2012/01/fergi-vjerujemo-u-tebe.html[/postlink]
United je u krizi to svi znamo, City opasno prijeti da preotme titulu United i privremeno postane prvi klub Manchestera. Vragovi su izgubili zadnje dvije utakmice i u nedjelju dolazi na noge Cityu, ali Fergi kaže da se ne treba brinuti, da nema panike, zašto je Škot tako smiren?

Za sada ova sezona nije baš zadovoljavajuća za navijače Uniteda, poraz od Citya, ispadanje iz Lige Prvaka...

No čini se kako se Sir Alex pretjerano ne brine, ima vjere u svoju momčad. Mislim da ima razloga za to.

Sjetite se početka sezone i gaženja protivnika Bolton, Arsenal, Tottenham, sjetite se tih nevjerojatnih predstava. Nakon poraza od "Građana" igrač su psihički pali. Nakon toga počeli su pružati bolje predstave ali ozljede nisu dale puno prostora.

Fergi očito vidi da je ova momčad sposobna ponoviti predstave s početka sezona. I što je najvažnije vjeruje u ovu momčad. Vjeruje da imaju kapaciteta pobjediti, i pokoriti bučne susjede koje misle da u godinu dana i sa 100 milijuna funti mogu napraviti veliko ime, da mogu postati veliki klub.

E pa ne mogu!

Za to trebaju godine, iskustvo, strpljenje pa tek onda novac. Ferguson nije želio nešto takvo nije bilo trofeja prve 2-3 sezone, jer on nije želio klub od dvije sezone. Želio je klub sa konstantnim rezultatima od 25. godina.

City nije veliki klub, City nije prvi klub Manchestera čak i da osvoje Premier Ligu jer za to im treba jos 18 naslova, 7 FA cupova, 3 Lige Prvaka...

Zato vjerujte u Fergije, navijajte za jedini klub iz Manchestera, United GGMU!
ZABRANJENO KOPIRANJE!

2 коментара:

Anonymous је рекао...

ja mu vise ne vjerujem. Glory glory MUTD

Anonymous је рекао...

JA MU VJEJUJEM ALI
NECE DA DOVEDE,SNAJDERA,IMA ON PARA ISTO KODA SU PARE NJEGOVE
ALI SNAJDER
JE
DOBAR
FERSGUSON GRORLY GROLY FERGBUSON

Постави коментар