Ferguson: "Naravno da će Rooney igrati protiv Newcastlea"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2012/01/ferguson-da-ce-rooney-igrati-protiv.html[/postlink]
Menadžer Manchester Uniteda Alex Ferguson potvrdio je da se Wayne Rooney vraća u sastav za utakmicu protiv Newcastlea u srijedu navečer.

Napadač Crvenih vragova propustio je subotnju utakmicu protiv Blackburna koji je senzacionalno slavio na Old Traffordu s 3:2 u sklopu 19. kola Premiershipa. Kaznio ga je na taj način Ferguson zbog nezalaganja na treningu nakon što je noć ranije tulumario s Jonathanom Evansom i Darronom Gibsonom. Rooney je, prema pisanju otočkih medija, ostao i bez 200.000 funti što je bespogovorno i prihvatio.

Dodatnih kazni, što se tiče propuštanja utakmica, za ponajboljeg nogometaša Uniteda neće biti. Potvrdio je to kratkom izjavom i Ferguson.

"Naravno da će Rooney biti u sastavu za Newcastle."

Škotski je stručnjak dodao i da se nada oporavku Rija Ferdinanda i Ryana Giggsa koji se nalaze na dugačkom popisu Unitedovih ozlijeđenih igrača.

"Pokušavamo osposobiti Ferdinanda i Giggsa, njihov bi nam nastup mogao donijeti prevagu. Anderson bi također trebao biti bolje. Protiv Blackburna je odigrao 45 minuta nakon četveromjesečnog izbivanja. Nitko drugi od ozlijeđenih trenutno nema izgleda za povratak", najavio je Ferguson uoči gostovanja kod Svraka u 20. kolu Premiershipa.

Izvor: Index.hr

0 коментара:

Постави коментар