Ferguson: "Mi smo pogriješili, a oni su se nevjerojatno branili"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2012/01/ferguson-smo-pogrijesili-oni-su-se.html[/postlink]
Trener Uniteda Alex Ferguson od svoje je momčadi za 70. rođendan dobio tek poraz od zadnjeplasiranog Blackburna. Škot nije skrivao nezadovoljstvo zbog grešaka.

Manchester United i nije priredio neko slavlje za 70. rođendan svog legendarnog trenera. 'Vragovi' su poraženi na Old Traffordu od momčadi samog začelja tablice, Blackburna 3-2.

Tragičar pokvarene proslave bio je mladi golman Uniteda David De Gea koji je danas na Old Traffordu ipak primio koji gol previše.

Zbog nespretno primljenih golova razočaran je i trener Uniteda Alex Ferguson.

- Nismo ovo očekivali. Primili smo dva užasna gola, a to si ne smijemo dopuštati. Teren je bio težak nakon što je cijeli tjedan padala kiša, ali to nije isprika, nakon što smo se vratili od 0-2 do 2-2, morali smo pobijediti - rekao je škotski stručnjak.

Greške Uniteda, ali i zalaganje Blackburnovih igrača donijela im je mjesto više na tablici, dok su začelje prepustili Boltonu.

- Borili su se u obrani kao da im život ovisi o tome - rekao je Ferguson koji će 70. rođendan proslaviti i dalje, iako s istim brojem bodova, iza gradskog rivala Cityja koji već sutra protiv Sunderlanda ima priliku udaljiti se ponovno od Uniteda.

Izvor: 24sata.hr

0 коментара:

Постави коментар