Ferguson: "Napravili smo ih boljim nego što jesu"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2012/01/ferguson-smo-ih-boljim-nego-sto-jesu.html[/postlink]
Sir Alex je bio zadovoljan prolazom u četvrto kolo Fa Cupa, ali istovremeno je bio razočaran što njegova momčad nije mogla dovršiti utakmicu sa igračem više i sa prednošču od 3 gola.

"Mislim da smo ih napravili boljim nego što jesu," rekao je šef za ITV i MUTV. "Bili smo puni nepažnje u drugom dijelu. Problem je bio što smo vodili 3-0 na poluvremenu i mislili smo da je gotovo."

"City je imao posjed lopte na početku drugog dijela dobili su slobodan udarac i zabili. Odlično su se branili za to trebaju dobiti zasluge. Čekali su i čekali i dočekali naše pogreške, na kraju rezultat nije trebao biti takav."

"Utakmica se dogodila u tri faze; prvo smo mi zabili prvi gol što je bilo sjajno jer nas je onda teško pobijediti. Isključenje je bilo očito, start je bio sa 2 noge imali smo sreće što NAni nije pokupio ozljedu.Mislim da je sudac bio u pravu."

"Treća faza, mi smo vodili 3-0 i trebali smo mirno završiti. Napravili smo pogreške i snosili smo posljedice za njih. Od toga se sastoje teške utakmice."

Iako šef vjeruje da je igra mogla biti bolja, rekao je kako ova utakmica neće imati rezultata na United do kraja sezone.

"Mislim da nam ova utakmica ne čini ništa dobro. Bila je to jedna neoprezna predstava u drugom dijelu u kojem nismo smijeli primiti gol. Trebala je ostati 0 na semaforu, ponovit ću opet da je neopreznost odigrala veliku ulogu, ako nastavimo biti neoprezni, praviti ćemo pogreške."

ZABRANJENO KOPIRANJE!

0 коментара:

Постави коментар