Pogba 'svađa' milanske rivale

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2012/01/pogba-milanske-rivale.html[/postlink]
Mladi fudbaler Manchester Uniteda, talentovani Paul Pogba, izaziva veliku pažnju fudbalske javnosti.

Francuski 18-godišnji fudbaler ima ugovor sa Unitedom koji ističe na kraju tekuće sezone.

Iako sam Ferguson tvrdi da engleski klub ima mogućnost automatskog produžetka ugovora za još jednu godinu, Pogba je u ovom trenutku, po svemu sudeći, slobodan da istraži za sebe najbolje opcije.

U želji za redovnom igrom i nastupima u prvom timu, Pogba bi mogao i da 'pobjegne' sa Old Trafforda čime bi Ferguson izgubio jednog od najvećih talenata Evrope kome stručnjaci predviđaju blistavu budućnost.

Kako javljaju mediji na ostrvu, za Pogbu su ovih dana ozbiljno interesovanje pokazali Milan i Inter koji bi, na kraju sezone, mladog Pogbu mogli da dobiju bez obeštećenja.

Ipak, određena suma bi morala da se uplati na račun Uniteda kao 'kompenzacija za treninge' koju određuju pravila FIFA.

Sa druge strane, Sir Alex Ferguson pokušava da ubjedi Pogbu da je za njega najbolje da ostane na Old Traffordu i da, umjesto novca koji mu se nudi od strane italijanskih klubova, odabere mogućnost da se pravilno razvija i napreduje.

"Sam Pogba mora da donese odluku o tome gdje će nastaviti svoju karijeru. Paul mora da razmisli veoma dobro u kom pravcu želi da se odvija njegova fudbalska karijera. Ipak, ukoliko on sam želi da ode, mi tu ne možemo ništa." pomirljivo je rekao Fergi.

Izvor: sportske.net

1 коментара:

Anonymous је рекао...

Neka tebi Park ima 70000 funti sedmično ne trerba ti pogba ni Morrison jer si zlapio

Постави коментар