Ferguson: "Ostajem još tri godine"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2012/01/ferguson-jos-tri-godine.html[/postlink]
U ekskluzivnom razgovoru emitiranom na službenoj klupskoj televiziji Manchester Uniteda povodom njegova 70. rođendana, Sir Alex Ferguson otkrio je kako na klupi Crvenih vragova planira ostati još tri godine kako bi "podigao na noge" novu generaciju mladih igrača.

Iako će danas na Old Traffordu s više od 70 tisuća navijača Manchester Uniteda proslaviti 70. rođendan, Sir Alex Ferguson još uvijek ne namjerava prekinuti bogatu trenersku karijeru, povući se u mirovinu i posvetiti nekim drugim aktivnostima.

U razgovoru za službenu klupsku televiziju MUTV Ferguson je otkrio kako, posluži li ga zdravlje kao i dosad, na kormilu aktualnog engleskog prvaka namjerava ostati još tri godine.

"Mislim da su mi ostale još tri godine. Sve dok me zdravlje bude služilo i dok još uvijek uživam u svakoj utakmici i sve dok mi uspjesi kluba i dalje budu pružali ovakvo zadovoljstvo", otkrio je Ferguson.

Najtrofejniji britanski menadžer još uvijek je iznimno motiviran i u sljedeće tri godine namjerava "postaviti na noge" skupinu mladih igrača koji bi u budućnosti trebali predstavljati okosnicu nove Unitedove momčadi.

"Ima dosta mladih igrača, Phil Jones, Chris Smalling, Ashley Young, Danny Welbeck, koji nisu osvojili još nijedan naslov prvaka", dodao je menadžer Uniteda, koji namjerava zadržati Manchester United u engleskom i europskom vrhu.

"Moramo zadržati dominaciju u domaćem natjecanju, osvajati naslove, ali nema sumnje da je u ovom klubu bitno osvajati i europske naslove. Smatram da smo trebali biti u još najmanje tri europska finala, ali ne treba biti pohlepan.

"Osvajanje dva europska naslova u moje doba također je velik uspjeh. Za mene su to posebni trofeji i bilo je sjajno osvojiti ih, svakako to želimo ponoviti", kaže Ferguson.

Izvor: nogometni-magazin.com

0 коментара:

Постави коментар