5 Igrača koji bi mogli zamjeniti Scholesa

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/5-igraca-koji-bi-mogli-zamjeniti.html[/postlink]
Manchester United se ove sezone pojačao sa 3 igrača. Doveli su Young, Jonesa i De Geu, ali još nisu našli zamjenu za Paula Scholesa, ostaje za vidjeti da li će Ferguson kupiti već gotovog igrača ili će stvoriti novog Paul Scholesa. Donosim 5 igrača(po mom izboru) koji bi mogli zamjeniti Scholesa.

Weasley Sneijder
Igrač o kojem se najviše pisalo proteklih dana iako su neki portali tvrdili da je transfer Nizozemca praktički gotov, istina se pokazala drugačijom. Zadnje vijesti su da je Ferguson izjavio da će do njega teško doći. Znači rekao je teško doći ne i nemoguće. Sneijder je brz i snažan igrač fantastičnog šuta, njegova slaba točka je to što je premalo obrambeno angažiran. Mogao bi biti točno ono što United traži tako misli i Van Mawrijk izbornik Nizozemske repke rekao je: "Za Snajdera bi bilo odlično da otiđe u United potpuno bi se uklopio, oni igraju igru koja Snajderu odgovara". Inter bi želio zadržati svoje ključne igrače, ali ako dobiju "nemoralnu" ponudu sigurno će ga pustiti. Ostaje na Unitedu da posegnu malo dublje u džep.


Javier Pastore
Mladi dvadesetjednogodišnji reprezentativac Argentine još nije dostigao razinu Snajdera, ali svakako ima potencijala i prostora pa čak i da prestigne Snajdera. Uspoređuje ga se sa Inijestom po preciznim loptama i pregledu igre, još mora poraditi na šutu da bi se prometnuo u klasnog playmakera. Trenutno igra za Palermo i izjavio je da bi želio ostati u Italiji, njegova cijena je nevjerojatnih 40 milijuna eura, za njegu je zainteresiran i Chelsea svi znamo da je Abramović u stanju ponuditi toliko novca, no je li to ipak previše za dvadesetjednogodišnjaka? Mislim da bi United trebao potpisati Pastore zbog toga što bi on pod Fergusonom mogao izrasti usuđujem se reći u jednog od najboljih playmakera desetljeća, da mogao bi biti i bolji od Iniestei Xavia!


Diego
Mnogi će sada reći ovaj ne zna što piše kakav Diego on je propao, nikad nije ni bio neka velika kvaliteta. Vjerujte mi da je bio i još bi mogao biti. Njemu treba autoritet kao i svakom Brazilcu da ga odvuče od sambe i noćnih klubova, a mislim da bi taj autoritet mogao biti Ferguson. Ne bi bilo prvi put da se Sir Alex nosi sa ljubiteljima noćnih klubova mislim da bi ga on mogao dovesti u red. Ne znam je li pratite Brazilsku ligu ali generacija Robinho-Diego probudila je nekad veliko Santos iz mrtvi i uspjeli su osvojiti Brazilsko prvenstvo i ući u finale Copa Libertadoresa. Ponajviše zahvaljujući Diegu koji je uspješno proigravao Robinha. Nakon toga je otišao u Porto pa u Werder tu dolaze njegove najimpresivnje partije. U 84 nastupa imao je nevjerojatnih 38 golova i 28 asista. Nakon takve sezone otišao je u Wolsburg gdje je odradio solidnu prvu sezonu i onda je počeo pad. Prodan je Juventusu, ali tamo je bio veliko razočaranje, igrao je bez volje počeo se opijati... Njegov sadašnji klub je Wolsburg i bio bi ga voljan pustiti za oko 25 milijuna eura je li Ferguson spreman platiti tu cijenu i riskirati?


Samir Nasri
Samir Nasri je nezadovoljan u Arsenalu i željan je trofeja, jedno vrijeme je bio povezivan za United i mediji su govorili da će biti prodan Unitedu za 20 milijuna eura, ali to se kao i za Snajdera ispostavila kao laž. Nasri (24) je još mlad igrač ali bez obzira na to pokazao je izuzetnu kvalitetu u Arsenalu. Njegovi prodori su postali slavni lakoćom u slalomu prelazi igrače. Također poznat je po svojoj izuzetnoj brzini i odličnom pregledu igre, zabija golove s obje noge to je igrač kakav Unitedu treba. Njegova sudbina je za sada neodređena jedno vrijeme se pisalo da će ostati u Arsenalu, pa da ide u United, pa City... Wengera je razljutio što je Mancini reko da se nada da će Nasti biti njihov igrač do kraja mjeseca, također nije mu bilo drago što je njegov ljubimac rekao da želi iz Arsenala jer hoće trofeje. Fabregas je mislima u Barci, Nasri želi iz Arsenala da li je ovo kraj Arsena Wengera? Nasri je procjenjen na oko 20 milijuna funti da li će se Fergi boriti za njega ostaje za vidjeti.


Ganso
Punim imenom Paul Henrique Ganso je ofenzivni vezni igrač Santosa i nadolazeća zvijezda Brazila. On je jako talentiran igrač ima sjajan pregled igre i precizna dodavanja- klasični playmaker. Za Gansa se očekuje da će doći u Europu, povezuje ga se s Milanom i kada je izgledalo da će biti potvrđen njegov odlazak nešto je zapelo . Nažalost ćini se da je Gansova želja Seria A, u utrku za njega uključio se i Inter. Ganso je izjavio da bi volio igrati za Inter ili Milan. Ukoliko se United želi uključiti u ovu utrku morati će poseći duboko u džep, i nadati se da ga mogu nagovoriti da otiđe u Englesku a ne u Italiju. Ganso ima ugovor sa Santosom do 2015. ima klauzulu za otpuštanje od 50 milijuna eura. Iako se još mora dokazati u Europi, i mogao bi biti skup, igrač Gansove kvalitete ima puno potencijala i sigurno bi se pokazao velikim pogotkom u budućnosti.


Autor:kk97 http://manunitedserbiaandbalkan.blogspot.com/

0 коментара:

Постави коментар