Manchester United na korak od transfera godine

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/manchester-united-na-korak-od-transfera.html[/postlink]
Inter čeka da Manchester United i službeno pošalje ponudu za Wesleya Sneijdera kako bi krenuo po Carlosa Teveza. Jedini problem je još plaća veznjaka nizozemske reprezentacije, a razliku je navodno spreman platiti Nike.

Posljednje informacije iz Italije govore da su predstavnici Intera i Manchester Uniteda dogovorili transfer Wesleyja Sneijdera na Old Trafford, a Crveni vragovi će ga navodno platiti 40 milijuna eura. 

Inter želi gotovinu za Nizozemca kako bi odmah krenuo u kupovinu napadača Manchester Uniteda Carlosa Tevezakojeg si Talijani ne mogu priuštiti bez prodaje svog veznjaka. 

Izvršni direktor engleskog prvaka David Gill je priznao u srijedu navečer da Alex Fergusonsilno želi dovesti igrača svjetske klase, a problem su još jedino astronomska primanja koja Sneijder potražuje. 

Nizozemac želi tjednu plaću od 230 tisuća eura, United mu je spreman dati 195 tisuća, a razliku je navodno spreman platiti Sneijderov i Unitedov sponzor Nike. 

"Transfer Sneijdera u Manchester United je pred završetkom. Ako united plati dogovoreni iznos od 40 milijuna eura, Inter će ga odmah prodati i pokušati kupiti Teveza", izjavio je izvor iz Intera. 



Izvor: sportski.net.hr

0 коментара:

Постави коментар