Ozbiljni Ćićaritovi problemi?

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/ozbiljni-cicaritovi-problemi.html[/postlink]
Bivši doktor sjajnog Meksikanca kaže da bi Ernandez mogao da ima ozbiljne neurolške probleme posle jučerašnjeg manjeg potresa mozga. Ferguson želi da sačeka analize specijaliste. 


Doktor Rafael Ortega je nekad lečio Havijera Ernandeza i otkriva javnosti da je njegov nekadašnji štićenik imao čestih problema sa migrenom, dok je bio u Čivasu iz Gvadalahare.

On kaže da je moguće da jučerašnji potres mozga koji je napadač Mančester Junajteda doživeo, ostavi posledice koje mogu da budu ozbiljne.

''Sećam se da je on patio od akutne migrene, dok je bio u Čivasu. To se manifestovalo kroz glavobolje, ali su simptomi nestali. Ne znam da li je to povezano sa događajem od juče. Ne znam da li će to uticati na njega u budućnosti. Treba ga poslati kod neurologa specijaliste'', istakao je Ortega.Ser Aleks Ferguson se ne razume u medicinu.

''Nisam svestan situacije. Lopta ga je udarila u glavu, vratio se u hotel, seo da jede i bio je vidno bolestan i bolela ga je glava. Skenirali su ga i rekli da nije ništa ozbiljno. Nećemo žuriti da ga uvrstimo u tim. Kad mi doktor bude otkrio rezultate, tad ću ga vratiti'', izjavio je menadžer Junajteda.

Izvor: sportske.net

0 коментара:

Постави коментар