Andy Cole: “Chicharito će još više zabijati”

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/andy-cole-chicharito-ce-jos-vise.html[/postlink]

Legendarni igrač Manchester Uniteda, Andy Cole, izjavio je da se ne plaši za sudbinu Javiera Hernandeza, te da je ubijeđen da će Meksikanac nastaviti zabijati golove kao što je to radio i prošle sezone…


Javier Hernandez, momak koji je iz Guadalajara preselio na OT prošle sezone postigao je 20 golova za United, od tih 20, 13 u Premier ligi.


Chicharito je dobio 3 tjedna pauze od Fergusona, te ga nema na Američkoj turneji sa ostatkom ekipe zbog Golden Cupa kojeg je osvojio sa Meksikom, a pri tom je bio najbolji igrač i strijelac Kupa.
“Chicharito je sjajan momak, siguran sam da može zadovoljiti Manchester United u svojoj drugoj sezoni, kao što je to uradio i u prvoj.” Smatra Cole.
“Ovo je novi obnovljeni tim sa mladim igračima, pred njima je budućnost.”
“Ako bude pol0vično dobar kao prošle sezone, to je dobar, no mislim da će biti sve bolji i bolji.”
“Svi odbrambeni igrači će imati problema sa njim, brz, okretan, zna igrati glavom iako nije visok, Možda će upravo on jednog dana naslijedi Messija, što je itekako teško, no vjerujem u njega.” Rekao je Andy, koji je u historiju ostao ubilježen kao jedan od najatraktivnih golgetera svih vremena, njegove škarice su i danas hit na youtubu…
Autor: manutd-bih.com

0 коментара:

Постави коментар