Diego mijenja Scholsa

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/07/diego-mijenja-scholsa.html[/postlink]
Mančester Junajted bi ovog leta kao zamenu za Pola Skolsa ovog leta mogao da dovede Brazilca Dijega, trenutnog člana Volfsburga.
Diego je već dokazan igrač na Evropskoj i svetskoj sceni, ali kao da ga prati maler, pa je u svakom klubu imao dosta nesuglasica sa trenerom. Nakon incidenta kada je pred kraj sezone "oteo" loptu Patriku Helmesu i promašio penal, tadašnji menadžer Volfsburga Stiv Meklaren je Diega kaznio sa 100,000 eura, nakon čega je Diego izrazio želju da napusti klub. Uprava i trener "vukova" su odlučili da izađu Dijegu u susret i sigurno je da će bivši igrač Verdera i Juventusa ovog leta pronaći novi angažman.
Novinari u Engleskoj tvrde da bi njegova nova destinacija Old Traford.  Nakon neuspelih pokušaja da se u klub dovedu igrači poput Snajdera, Nasrija i Modrića, Ferguson nastavlja potragu za Skolsovom zamenom, a osim Gansa u igri je upravo Diego Ribas čija se vrednost trenutno ceni na 8 miliona funti.
Sigurno je da Diego ima još mnogo toga da ponudi Evropskom fudbalu, a mediji tvrde da bi njegov dolazak u Junajted bio pravi potez Aleksa Fergusona, posebno ako se u obzir uzme cena igrača.

Autor: manutd.rs

0 коментара:

Постави коментар