Definitivno su odustali: United precrtao Modrića i okrenuo se Sneideru

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/06/definitivno-su-odustali-united-precrtao.html[/postlink]
GOAL.COM ekskluzivno donosi: Manchester United izašao je iz trke za Lukom Modrićem!

Analitičari specijalizovanog portala navode i razlog koji je očekivan - United se okreće Wesleyu Sneijderu.

"Modrić je bio prvi izbor Sir Alexa Fergusona za zamenu Paula Scholesa, a i sam 25-godišnjak ne bi imao ništa protiv letnjeg transfera s obzirom na to da je željan nastupa u Ligi Šampiona", piše Goal.com i dodaje da će "Modrić i sledeće sezone igrati u Londonu, a čak i u slučaju da napusti severnolondonski klub, izglednija destinacija za nastavak njegove karijere je gradski rival Chelsea."


Razlog tome je krutost stava čelnih ljudi s White Hart Lanea koji se ne žele odreći svog nosioca igre ili ga se barem ne žele odreći za cenu koju smatraju smešno niskom (20 miliona funti). Verojatno bi potpisali kapitulaciju u slučaju, piše izvor, bude li ta ponuda iznosila astronomskih 50 miliona funti.

Spursi su mrtvi-ozbiljni u nameri da zadrže Modrića i ponuda koja bi ga odvela iz kluba trebala bi biti uistinu ludo visoka, tvrdi izvor na kojeg se poziva web-portal.

Izglednijim se stoga čini pokušaj dovođenja Sneijdera za kojeg na Old Traffordu smatraju da je od Intera otkupljiv za 30 do 35 milijuna funti.



http://manchesterunitedserbia.blogspot.com/

0 коментара:

Постави коментар