Junajted i PSŽ žele Lukasa, novo brazilsko čudo

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/06/junajted-i-psz-zele-lukasa-novo.html[/postlink]

Kada neko spomene plaćanje od 80 miliona evra za jednog fudbalera, prva asocijacija budu svetski poznate i na najvećoj sceni dokazane zvezde poput najskupljeg fudbalera svih vremena Kristijana Ronalda, najboljeg igrača na planeti Lionela Mesija i njima sličnih. Ako postoje njima slični, naravno. No, 80 miliona evra je cena za novo brazilsko čudo. Lukasa.

Ovaj fudbaler Sao Paula ima samo 18 godina, a već se nalazi u seniorskoj reprezentaciji Brazila koja se priprema za Kopa Amerika. To je ono čuveno najstarije međunarodno fudbalsko takmičenje koje se održalo do ovih dana, a odvija se od 1916, kada se trilingu Argentina - Čile - Urugvaj, koji se redovno sastajao na godišnjem nivou, priključio Brazil. Upravo će Lukas pokušati da pomogne Brazilcima da po četvrti put od pet poslednjih izdanja Kopa Amerika osvoje ovo prestižno takmičenje, ali će mu u mislima svakako biti i mogući transfer u Evropu.

Prema izvorima iz Brazila, cena za ovog lucidnog fudbalera je neverovatnih 80 miliona evra. U ovom trenutku. Naravno, da se to spustiti kada imate kvalitetne pregovorače u nekoj od zainteresovanih strana, a za sada ih postoje dve. Prvi je finansijski okrepljen Pari Sen Žermen čiji novi vlasnici uopšte ne štede pare na pojačanje, a drugi je Mančester junajted. Uživajte malo u potezima 18-godišnjeg Lukasa, dok se odvijaju pregovori o nastavku njegove karijere.

0 коментара:

Постави коментар