Mančester Junajted ne prodaje Nanija

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/06/mancester-junajted-ne-prodaje-nanija.html[/postlink]
Dolazak Ešli Janga na Old Traford nikako ne znači da će redove šampiona Engleske napustiti Portugalac Nani kome je prošla sezone bila jedna od boljih od kako je stigao u klub.

Povratkom Antonija Valensije u tim smanjio je Nanijevu minutažu, ali je Portugalac prošle sezone ipak uspeo da postane najbolji asistent lige i bio izglasan za najboljeg igrača svog tima.
Činjenica da ga Ser Aleks ferguson nije uvrstio u startnu postavu u finalu Lige Šampiona protiv Barselone, pojačala je spekulacije o evenualnom odlasku Nanija iz kluba sa Old Traforda.
Smatra se da kupovinom Ešli Janga, Fergi šalje jasnu poruku, međutim izvori bliski klubu tvrde da se trener Mančestera neće odreći jednog od svojih najvažnijih igrača. Ekipa se okuplja početkom sledećeg meseca kada će Ferguson uveriti Nanija da u narednoj sezoni ozbiljno računa na njegove usluge.
Ipak, “žrtvi” pred narednu sezonu će zasigurno biti, jer kako navode ostrvski mediji, redove Mančester Junajteda ovog leta najverovatnije napuštaju Daren Gibson i Ves Braun.

0 коментара:

Постави коментар