Modrić ili Defur, stiže li Sančez?

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/06/modric-ili-defur-stize-li-sancez.html[/postlink]

Kako mediji na ostrvu prenose, Mančester Junajted je ponovo krenuo u lov za novim vezistom, a u pitanju je stara meta, fudbaler Totenhema Luka Modrić.
Nakon ponude od 25 miliona funti, usledila je još jedna ponuda od 22 miliona + Đi Sung Park, no obe ponude su odbijene. Mančester Junajted se navodno nakon neuspelih pokušaja okrenuo Stivenu Defuru, fudbaleru Standarda koji je, izgleda, veliki miljenik Aleksa Fergusona.
Ipak, nakon što je Čelzi angažovao novog trenera, Andre Viljaš Boaša, londonski tim je odustao od Hrvatskog reprezentativca, pa je Aleks Ferguson ponovo krenuo sa "bombardovanjem" ponuda na adresu Totenhema. "Mamuze" su odredile sumu od 35 miliona funti za bivšeg igrača Dinama iz Zagreba, a kako poslednji navodi informišu, Aleks Ferguson je odlučio da "odreši kesu" i konačno reši problem zamene za Pola Skolsa. Ako je verovati medijima, Modrića je na dobrom putu da obuče dres Mančester Junajteda, ali ukoliko transfer propadne, Stiven Defur bi veoma lako mogao da postane novi "crveni đavo".
Od poslednjih informacija koje kruže Evropom, David De Gea je nakon osvojenog Evropskog prvenstva za mlade spreman da otputuje u Mančester na završne preglede i treba očekivati da sredinom sledeće nedelje postane igrač Junajteda. Takođe, upućena je zvanična ponuda Pari Sen Žermena za Dimitra Berbatova, više informaciaj se očekuje kroz par dana. I za kraj, kako italijanski tabloidi informišu, Aleksis Sančez će pre početka Kopa Amerika izabrati novi klub, a u trci su ostali Mančester Junajted i Barselona, jer je pre par dana Čileanac odbio ponudu Mančester Sitija.

0 коментара:

Постави коментар