Forlan: "Verujem u De Geu"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/06/forlan-u-de-geu.html[/postlink]

Diego Forlan je juče tokom dana izjavio da je siguran u svog kolegu iz Atletiko Madrida Davida de Deu, za kojeg tvrdi da će biti "hit" na Old Trafordu.
Forlan je prvi put evropski fudbal okusio upravo u Mančester Junajtedu u koji je došao za 7,5 miliona funti iz Independientea. Ipak, Diego nije uspeo da iskaže svoj talenat u Engleskoj, pa je prave partije počeo da pruža tek po odlasku u Španiju. Forlan je tvrdio da mu je bilo teško da se navikne na engleski stil života, pa je Urugvajac svom kolegi uputio par reči:
"David će postati golman svetske klase. Ali on je tek završio svoju prvu sezonu u Atletiku, mlad je i nema iskustva. Nemam sumnje u ovog momka, visok je, snažan i ima sve predispozicije za golmana. Ipak, problem može biti adaptacija, jer nikad ne znate kako će se neko snaći u novoj sredini. Mislim da mu engleski jezik neće biti problem, iako ga ne poznaje baš najbolje. U Mančester stiže sa devojkom i porodicom, što će mu biti od velike pomoći." rekao je Forlan koji je potom priznao da je pričao sa De Geom o prelasku u Junajted:
"Rekao sam mu da je Mančester Junajted veliki klub, mesto gde se stiče najviše iskustva, a ja sam uživao u vremenu provedenom tamo. Menadžer i osoblje su fantastični, uvek su me podržavali, čak i kada nisam postizao golove. Tamo sam stekao dosta prijatelja. Jedina zamerka mi je vreme, jer ne volim kišu, ali sam i pored toga uspeo da uživam u životu. David žarko želi da dođe u Junajted, želi izazov, želi da stekne iskustvo. Junajted je jedan od najvećih klubova na svetu i nema mnogo igrača priliku da igra tamo." završio je napadač Atletiko Madrida.

http://manchesterunitedserbia.blogspot.com/

0 коментара:

Постави коментар