Đi-Sung Park napušta Old Trafford?

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/06/i-sung-park-napusta-old-trafford.html[/postlink]

Odlični Korejac ima još godinu dana na svom ugovoru sa Mančester Junajtedom, svestan je da vreme brzo prolazi i želi da iskoristi interesovanje drugih klubova za njega.
Park odlazi iz Junajteda?
Beskompromisni borac sredine terena, Đi-Sung Park tvrdi da kao fudbaler ima još neku godinu do kraja karijere koje planira da iskoristi na najbolji način. Fudbalska zvezda azijskog kontinenta od ove godine više neće nastupati za nacionalnu selekciju svoje zemlje, a sa Junajtedom ima ugovor koji ističe sledeće godine.
I pored navoda da će u avgustu potpisati nov ugovor sa ekipom sa Old Traforda, 30-godišnji igrač se ovih dana dovodi u vezu sa španskim ekipama, Seviljom i Atletiko Madridom.
“Za jednu ili dve godine ja više neću moći da igram na vrhunskom nivou i ne znam koliko dugo mogu ostati u Mančesteru.” rekao je Park na konferenciji za medije pred humanitarni meč koji igra u Vijetnamu.
“Nisam do sada razmišljao o povlačenju iz fudbala ali je jasno da kao igrač nemam puno vremena pred sobom. Kako stvari sada stoje, postoji velika šansa da napustim Junajted i svoju karijeru završim u nekom drugom klubu.”rekao je Park.

http://manchesterunitedserbia.blogspot.com/

0 коментара:

Постави коментар