Nasri je ono sto treba Unitedu,kaze nekadasnja zvezda sa OT

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/06/nasri-je-ono-sto-treba-unitedukaze.html[/postlink]
Samir Nasri je playmaker koji je Unitedu potreban u sredini,kaze nekadasnja zvezda za Old Trafforda Paddy Crerand...


Crerand je bio clan Unitedove postave iz 1968 godine kada su prvi puta osvojili Ligu Sampiona predvodjeni jednim od najboljih igraca svih vremena,Georgom Bestom.Paddy kaze kako bi se Nasri savrseno uklopio u United.

United sprema ponudu od £20m za Nasrija,koji ima jos samo jednu godinu ugovora sa Arsenalom te odbija potpisati novi.Takodjer Arsene Wenger tvrdi kako nece prodati Samira Fergusonu,ali Sir Alex je spreman da iskusa Wengeru ponudom od £20m.

"Igrac koji me najvise zanima je Samir Nasri.Siguran sam da bi mogao odraditi veliki posao u sredini te bi bio odlican playmaker na Old Traffordu.On je nesto kao Iniesta u Barceloni i izgleda da ce Cesc Fabregas otici tamo,dok Nasri sigurno nece hteti ostati u timu koji ce biti mnogo oslabljen te bez izgleda za osvajenje nekog trofeja.

"Najveci problem sa kojim se Arsenal suocava u vezi Nasrija je da on ne zeli produziti ugovor,te je ocito da momak zeli otici iz kluba.Wenger nece sigurno hteti pustiti igraca sledece godine dzabe,zar ne?.Siguran sam da ce i Cesc i Samir ove sedmice otici iz kluba."zavrsio je Crerand.



Autor: http://manchesterutdfc.blogger.ba/

0 коментара:

Постави коментар