Ferguson testira strpljenje Vengera sa ponudom za Nasrija

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/06/ferguson-testira-strpljenje-vengera-sa.html[/postlink]

Mančester junajted je ponovo zainteresovan za ofanzivnog veznog igrača Arsenala Samira Nasrija.

Iako je nedavno iz Londona poručeno da Nasri nije na prodaju, menadžer šampiona Engleske Aleks Ferguson spreman je da izdvoji 22 miliona evra za dolazak Francuza.

Nasrijevi predstavnici su početkom meseca obavili preliminarnu rundu pregovorima sa čelnicima Mančestera, u periodu kada je Nasri pričao da bi ozbiljno mogao da razmisli o prelasku na “Old Traford”.

Francuz od Arsenala, sa kojim mu ugovor ističe u junu 2012. traži povišicu plate sa 79.000 na 123.500 hiljade evra nedeljno. Na “Emiratima” nisu spremni da idu na više od 100.000 evra, a Nasri dok ne dobije garanciju, izbegava da potpiše novi petogodišnji ugovor.

U njegovoj neodlučnosti šansu vidi Ferguson koji je, navodno, takođe spreman da mu ponudi petogodišnji ugovor. Junajted odlaskom Pola Skolsa traži novog kreatora igre, pa će Aleks Ferguson pokušati da testira volju Arsena Vengera, koji ne sme da dozvoli da igrač ne potpiše ugovor i narednog leta napusti klub bez obeštećenja.

Što se tiče Mančester junajteda, Ferguson je već angažovao Fila Džounsa iz Blekburna i Ešlija Janga iz Aston Vile, a očekuje se da golman Atletika iz Madrida David de Gea bude naslednik Edvina van der Sara na golu prvaka Engleske.


http://manunitedserbiaandbalkan.blogspot.com/

0 коментара:

Постави коментар