SAF: "Berbatov će dobiti šansu"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/09/saf-ce-dobiti-sansu.html[/postlink]
Sir Alex Ferguson je nakon meča sa Benficom izjavio da će Dimitar Berbatov dobiti svoju šansu ove sezone.

Berbatov je prošle sezone bio najbolji strelac Premier lige, a ove sezone je Bugarin u drugom planu. Podsetimo, jedini nastup Berba je upisao protiv West Bromwich Albiona i to u poslednjim minutima utakmice. Od kako je počela sezona, standardnom Runiju, društvo u napadu je pravio Danny Welbeck, a zatim i Javijer Hernandez, pa je teško za poverovati da će Berbatov imati značajniju ulogu ove sezone, ipak Ferguson tvrdi suprotno:

"Teško je svima dati šansu kada imate toliki broj napadača u ekipi. Welbeck se vraća za nedelju dana, tu su Hernandez i Owen, zatim Macheda i Diouf, nije lako svima dati šansu, ali Dimitar će svoju dobiti, on će nam biti izuzetno potreban kada se liga zahukta." kaže Ferguson i dodaje:

"Dimitar je veoma zapažen na treningu. Njegov pristup treninzima i igri je neverovatan. Dobiće on svoju šansu, u to ne sumnjam." rekao je škotski stručnjak.

Ferguson je takođe rekao nešto i o šansama Anders Lindegaarda nakon jučerašnjeg fenomenalnog preformansa protiv Benfice:

"Dogovorili smo se još ranije, Anders će braniti u Ligi Šampiona i kup utakmicama, dok je De Gea golman za Premier ligu. To je nešto što u klubu svi poštuju već godinama i to se neće promeniti. Ne znam zašto me pitate da li je De Gea izgubio mesto u prvom timu, to su gluposti. Imamo dva sjajna golmana u Andersu i Davidu i obojica zaslužuju da dobiju veću minutažu." završio je Ferguson.

Izvor: manutd.rs

0 коментара:

Постави коментар