Bolton 0 - 5 Man.United

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/09/bolton-0-5-manunited.html[/postlink]
Nogometaši Manchester Uniteda u posljednjoj su subotnjoj utakmici četvrtog kola Premiershipa pobijedili na gostovanju Bolton Wandererse 5:0.

Pobijedili su tako igrači Alexa Fergusona i četvrti put ove sezone. Na 12 su maksimalnih bodova s impresivnom (18-3) gol-razlikom. Uspijeva ih pratiti samo Manchester City, jedina momčad s maksimalnim učinkom i podjednakom efikasnošću (15-3).

Drugi je svoj uzastopni hat-trick, nakon postignutog u domaćoj 8-2 pobjedi nad Arsenalom prije dva tjedna, zabio Wayne Rooney, čime se popeo na brojku od osam postignutih pogodaka ove sezone. Sam je zabio više od cijele momčadi Chelseaja ili bilo kojega drugog premierligaškog kluba osim Cityja. Na ljestvici strijelaca prate ga Cityjevi Aguëro i Džeko sa po šest golova.

Osim Rooneyja, dva je pogotka, svoje prve ove sezone, zabio Javier Hernandez "Chicharito".

Posebno je impresivan bio treći pogodak na utakmici. Ne zbog Rooneyjeva gola koliko zbog impresivnog soloprodora 19-godišnjega desnog beka Phila Jonesa, koji je ovog ljeta pojačao United došavši iz Blackburna za 16.5 milijuna funti. Nanizao je mladi engleski reprezentativac nekoliko igrača i uputio kvalitetan udarac koji je Jussi Jääskeläinen odbio samo na nogu neumoljivog Rooneyja.

0 коментара:

Постави коментар