Chris Smalling: "Volio bih do kraja karijere ostati u Manchester Unitedu"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/09/chris-smalling-bih-do-kraja-karijere.html[/postlink]
Mladi obrambeni nogometaš Manchester Uniteda Chris Smalling je priznao kako bi vrlo rado kompletan ostatak karijere proveo u ovom klubu, u koji je 2010. godine stigao iz Fulhama i praktički osigurao mjesto u početnoj postavi. 

Smalling je već u debitantskoj sezoni odigrao veliki broj utakmica i pokazao dobre igre, a sada je standardan na mjestu desnog bočnog, te je izborio mjesto i u seniorskoj reprezentaciji Engleske, za koju je igrao u kvalifikacijskim utakmicama protiv Bugarske i Walesa. 

21-godišnji nogometaš uživa u životu u Manchester Unitedu i odlučan je u namjeri da uzvrati Alexu Fergusonu za povjerenje koje mu je ukazao.
"Ne gledam previše unaprijed, ali nadam se da ovdje mogu ostvariti uistinu respektabilnu karijeru i ostati ovdje do kraja karijere. Želim igrati sve više i više utakmica jer se doista želim osjećati dijelom ovog kluba. Doista uživam u svakoj minuti provedenoj na terenu. Menadžer ima puno povjerenja u mene i želim mu za to uzvratiti u godinama koje dolaze." rekao je Smalling.

Smalling je pohvalio i ovoljetno dovođenje Phila Jonesa, koji je privukao pažnju dobrim igrama u posljednje dvije utakmice Uniteda, te također zaradio poziv u reprezentaciju.

"On ne radi nikakve pogrešne poteze i vrlo je snažan u zraku. Dobar je i sa loptom u nogama i zna pružiti neka sjajna dodavanja, čak i na treninzima. Njegov talent je očigledan. Siguran sam da će navijači uskoro početi cijeniti njegove tehničke sposobnosti i zavoljeti taj aspekt njegove igre." dodao je Smalling. 

0 коментара:

Постави коментар