Man Utd 3-1 Chelsea

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/09/man-utd-3-1-chelsea.html[/postlink]
"Plavci" promašivali na Old Traffordu, United rešio utakmicu u prvom poluvremenu. Rooney imitirao Johna Terryja, Torres postigao konačno gol, ali se obrukao i u finišu. Nani terorisao odbranu rivala, na kraju 3:1 za United u veličanstvenom meču.

Sve najbolje što fudbal može da ponudi videli smo u derbiju engleskog šampionata.

Timovi koji su dominirali u poslednjih sedam ili osam godina u najjačoj ligi na svetu odigrali su izvanrednu utakmicu. Chelsea je na poluvreme otišao sa 0:3, iako su imali nekoliko sjajnih prilika, ali fudbal su golovi.

Poveo je United nakon slobodnog udarca Ashley Younga, Smalling je bio u milimetarskom ofsajdu, sudije to nisu primetile, samo se poklonio 1:0.

Pre i posle toga Ramires je izvukao najbolje iz De Gee, a lepu šansu je imao i Torres.

Stigla je i kazna, Nani je primio loptu, opet čini se u malom ofsajdu, malo se vratio unazad, promešao odbranu Chelsija i fantastičnim golom duplirao prednost Uniteda.

Nokaut je usledio nekoliko minuta kasnije, Jones je bio u prodoru, karambol u kaznenom prostoru gostiju, Rooney je ostalo da ćušne loptu u mrežu 3:0.

Sve je bilo rešeno, ali je Torres vratio makar mrvicu nade na startu drugog dela. Old Trafford, reče neko, iz njega izvlači najbolje.

Imao je još jednu sjajnu priliku, napadali su "plavci", a Nani je izborio penal za domaće.

Rooney šutira u stilu Terrija "a la Moskva", okliznuo se, izgledalo je komično, ostaje 3:1.

U finišu brukao se Torres, jedan od promašaja karijere, zaobišao je zemljaka De Geu i promašio prazan gol.

Rooney je imao još par sjajnih šansi, Cole je izbacio loptu iz gola nakon udarca Berbatova, nikoga nije bilo briga, United nastavlja marš, i dalje imaju stopostotan učinak, a uslugu im je učinio Fulham protiv Cityja, pa su sada usamljeni na vrhu tabele.

Ivanović je igrao od početka, imao dva pokušaja glavom, ali kao i čitava odbrana Chelsija imao je problema sa napadačima šampiona.

0 коментара:

Постави коментар