Ferguson:"Stvarali smo probleme sami sebi"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/09/ferguson-smo-probleme-sami-sebi.html[/postlink]
Danas smo imali prilike pogledati fantastičan meč Uniteda i Chelsea na Old Traffordu, donosimo vam dojmove Fergusona nakon 3:1 pobjede.


Golovima u prvom dijelu Smallinga, Nanija i Rooneya omogučili su Unitedu da dođe do pete pobjede u pet susreta Premier Lige.

Ipak Chelsea je imao brojne prilike koje nije iskoristio, nakon što je Torres smanjio na 3:1 na samom početku prvog poluvremena Chelsea je promašio dosta prilika, dok je "briljantni" Španjolac uspio promašiti prazan gol.

Ferguson smatra da je ovo bio prekrasan meč za gledati, ali vjeruje da je njegova momčad zakomplicirala susret sama sebi.

"Imali smo fantastično otvorenje meča , ali sami smo sebi stvorili probleme, gubili smo lopte u opasnim područjima i zbog toga je Chelsea imao priliku iz kontri, u prvom djelu mogli su zabiti 2-3 gola".

"Stvorili smo puno prilika, fantastičnih prilika osobito Nani i Young, koji su konstantno vršili pritisak na zadnju liniju Chelsea, to je bila naša snaga, nisu se mogli nositi s time".

Pobjeda je Unitedu osigurala savršeni početak sezone, Škot je objasnio zašto je njegova ekipa startala tako dobro.

""Mislim da su treninzi u predsezoni bili jako dobri, mladi su jako dobro radili".

"Imamo veliku energiju u ovoj ekipi, brzi su, žele ići naprijed, imaju napadački instinkt.Ponekad nemamo srednjih igrača, ali to je jako pozitivni aspekt naše igre i trenutno uživamo u tome".

ZABRANJENO KOPIRANJE!

0 коментара:

Постави коментар