AVB:"Čudna utakmica"

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/09/avb-utakmica.html[/postlink]

Andre Villas Boas-rekao je da je utakmica bila čudna nakon što je njegov Chelsea izgubio 3-1 protiv rivala za naslov u Premier Ligi Manchester Uniteda.

Chelsea je imao nekoliko dobrih prilika da prvi zabije gol na Old Traffordu, konstantno su napadali ali ipak na poluvrijeme su otišli sa 3 gola zaostatka. 

Fernando Torres smanjio je na 3:1 niti minutu nakon početka drugog poluvremena, iako je prekinuo sušu golova,to mu ipak nije vratilo stare instinkte, uspio je promašiti prazan gol.

Rooney je promašio jedanesterac jer se poskliznuo pri udarcu , Villas-Boas ostao je zbunjen, jer za njega je to bio "čudan" rezultat.

"Bila je to čudna utakmica , jako jako otvorena , puno prilika za obje ekipe, nije nas sreća poslužila, imali smo nekoliko jako dobrih prilika da izjednačimo rezultat ili čak da prvi zabijemo".

"Rezultat je "poludio" u prvom dijelu, ali imali smo prilike da se vratimo u utakmicu".

"Vraćanje sa 3:0 je uvijek jako teško trebali smo riskirati, ali tako da United ne dobije previše prilika za kontre, drugi dio je bio jako dobar, mogli smo izjednačiti rezultat".

Također branio je Torresa od naizgled nemogućeg promašaja.

"Imate i primjer Rooneya koji je promašio jedanesterac, što je praktički isto, najgore stvari se događaju najboljim napadačima na svijetu danas se to dogodilo i Rooneyu i Torresu".

ZABRANJENO KOPIRANJE!

0 коментара:

Постави коментар