Federico Macheda u siječnju ponovno ide na posudbu

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/12/federico-macheda-u-sijecnju-ponovno-ide.html[/postlink]
Menadžer talijanskog napadača Federica Machede Giovanni Bia je potvrdio kako će njegov klijent u siječanjskom prijelaznom roku napustiti Manchester United i otići negdje na posudbu.

20-godišnji napadač je ove sezone zaigrao u samo dvije premierligaške utakmice, ušavši oba puta sa klupe za pričuve, a osim toga je igrao još samo u porazima u Carling kupu protiv Crystal Palacea i Ligi prvaka protiv Basela.

Bia je rekao kako je Machedi potrebno redovnije igranje u prvoj momčadi, pa će ponovno potražiti priliku na posudbi, kao što je to bio slučaj prošle sezone, kada je bio u Sampdoriji.

"Razgovarao sam prošli tjedan sa Alexom Fergusonom i mislim da će Federico od siječnja igrati negdje drugdje. On se ne može više zadovoljiti sa petnaest ili dvadeset minuta igre, potrebno mu je više vremena i prostora.

"Ima nekih upita, ali ne iz Italije. U prvom tjednu siječnja ćemo procijeniti sve ponude koje smo dobili." rekao je Bia, dodavši kako njegov odlazak nema nikakve veze sa ispadanjem Uniteda iz Lige prvaka.

Izvor: nogometni-magazin.com

0 коментара:

Постави коментар