Suarez će se žaliti na kaznu

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/12/suarez-ce-se-zaliti-na-kaznu.html[/postlink]
Odvjetnik Luisa Suareza rekao je da će se napadač Liverpoola žaliti na kaznu od osam utakmica zabrane igranja zbog vrijeđanja na rasnoj osnovi.

Engleska nogometna asocijacija (FA) kaznila je Suareza na osam utakmica zabrane igranja i 40.000 funti jer je na rasnoj osnovi vrijeđao nogometaša Manchester Uniteda Patricea Evru iako je utvrđeno da je Francuz prvi uvrijedio napadača Liverpoola rečenicom "Ne diraj me latinos".

Odvjetnik Alehandro Balbi je istaknuo da je reprezentativac Urugvaja "vrlo pogođen kaznom", ali da je smiren zbog "velike podrške ljudi iz Liverpoola, trenera, suigrača i kapetana".

"Biće to totalna kazna, i na suspenziju i novčanu kaznu. Optužbe za rasizam nisu istinite, Luis je uvjeren da će dokazati nevinost", rekao je Alejandro Balbi.

Po pravilima FA, žalba moze biti i odbijena, a kazna povećana, a Suarez će moći igrati za Liverpool dok se ne kompletira proces žalbe.

Urugvajac se poslije meča sa Wiganom zahvalio navijačima na podršci tijekom cijelog susreta.

"Nismo mogli pobijediti iako smo učinili sve što je u našoj mogućnosti. Poslednji dani su bili veoma teški za mene i želim se svima zahvaliti na potpori", rekao je Suarez.

Izvor: blicsport

0 коментара:

Постави коментар