Pogba možda počinje protiv QPR-a?!

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/12/pogba-mozda-pocinje-protiv-qpr.html[/postlink]
Sir Alex se nada kako će Paul Pogba potpisati novi ugovor nakon što je rekao kako bi Pogba mogao početi nedjeljnu utakmicu, Fergi je također rekao kako Pogbin agent otežava situaciju.

18-godišnjak je bio dio momčadi koja je prošle sezone osvojila "Youth Cup", debitirao je u prvom timu u Carling Cupu ove sezone.

Menadžer Uniteda je rekao kako klub pregovara sa Pogbovim agentom oko novog ugovora, on je optimističan što se toga tiče.

"Pregovaramo sa njegovim agentom oko ostanka," rekao je za novinare u petak. "Ako on ne želi novi ugovor ne možemo još puno toga napraviti."

"Imamo opciju u ugovoru, znači da je naš još godinu i pol tako da nema žurbe. Ali željeli bi  potpisati novi ugovor ako želi biti igrač Manchester Uniteda zna što treba napraviti."

Sir Alex se nada kako će Francuz ostati i inzistira kako je ovo savršen klub za njegov napredak.

"Nadam se da će dobiti pravi savjet," dodao je šef. "Svi mladi igrači koji su ostali ovdje uspjeli su razviti svoj talent."

"To je i do osobe. Matt Busby složio je to savršeno kada je rekao da ne moraš loviti novac kao igrač Manchester Uniteda. Rekako je da će te to s vremenom naći ako si dovoljno dobar igrač zaradit ćeš novac. Postaješ bogat igrajući za United."

Sir Alex je natuknuo kako bi Pogba mogao biti u sastavu za nedjelju.

"Pogba je mogućnost, velik je jaki dečko i dobar je sportaš."

Također je rekao kako njegov agent otežava stvari.

"Ima agenta koji je jako težak ali pregovaramo s njim i želimo da ostane."

ZABRANJENO KOPIRANJE!

0 коментара:

Постави коментар