Najava: Fulham vs Manchester United

[postlink]http://topicsmagazine.blogspot.com/2011/12/najava-fulham-vs-manchester-united.html[/postlink]
Pred Unitedom je teško gostovanje na Craven Cottageu a bodovi su im u ovom trenutku veoma potrebni. Uzeti bodove Fulhamu na njihovom stadionu je veoma teško ali poboljšana forma Uniteda bi mogla biti ključna u sutrašnjoj utakmici.

United je za vikend zauzeo prvo mjesto barem na na nekoliko sati pobijedivši QPR na Loftus roadu sa 2-0 golovima Rooneya i Carricka, ali City je uspio pobijediti Arsenal i ponovo se vratiti na prvo mjesto. Fulham je prošlo kolo ugostio veoma slabašni Bolton i sa 2-0 ubilježio još jednu pobjedu kod kuće.

Manchester United
Ozljede u Unitedu su se počele smanjivati, Dimitar Berbatov je bio na klupi protiv QPR dok je Javier Hernandez ušao u igru u drugom poluvremenu. Sir Alex Ferguson je također potvrdio da se i Rafael vratio treninzima kao i Anderson. Fabio i Cleverley bi se također trebali uskoro vratiti treninzima. 

Fulham
Lista povrijeđenih kod Fulhama je također smanjena povratkom kapitena kluba Dannya Murphya, dok je i Bobby Zamora također blizu povratka na teren. Mark Schwarzer, Steve Sidwell i Zdenek Grygera su ozlijeđeni i neće biti u sutrašnjem sastavu.

Utakmicu sudi Mark Halsey.

Mogući sastav: De Gea, Smalling, Evans, Ferdinand, Evra, Valencia, Jones, Carrick, Nani, Rooney, Hernandez

Utakmica počinje u 21:00 h.

ZABRANJENO KOPIRANJE!

0 коментара:

Постави коментар